İş yerine silahlı saldırı: 1 ölü

Kırıkkale'de, bir iş yerine yapılan silahlı saldırıda iş yeri sahibi hayatını kaybetti, dükkanda bulunan kişi yaralandı. Zafer Caddesi'ndeki Gökbulut İşhanı içindeki bir optikçi dükkanına gelen Bekir T, silahla içeridekilere ateş etti. Saldırıda iş yeri s

İş yerine silahlı saldırı: 1 ölü

Kırıkkale'de, bir iş yerine yapılan silahlı saldırıda iş yeri sahibi hayatını kaybetti, dükkanda bulunan kişi yaralandı.

 

Zafer Caddesi'ndeki Gökbulut İşhanı içindeki bir optikçi dükkanına gelen Bekir T, silahla içeridekilere ateş etti. Saldırıda iş yeri sahibi Murat Kaynatır (36) ile iş yerinde bulunan Emrah Koçak yaralandı.

 

Özel bir tıp merkezine kaldırılan yaralılardan Murat Kaynatır, müdahaleye rağmen kurtarılamazken ilk müdahalesi yapılan Emrah Koçak ise Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edildi.

 

Kaçmaya çalışan Bekir T. ise devriye görevi yapan polis ekiplerince yakalandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam