İş tersine döndü! Bakın şu hırsızlara

Fatih'te iki hırsız, girdikleri bir evde ev sahibi ile karşılaştı. Hırsızlardan biri kaçarken, diğeri metruk bir binaya sığındı. Olay yerine gelen polisler, metruk binada aradığı hırsızın biber gazına maruz kaldı. Polise bıçak da çeken hırsız, yoğun uğraş

İş tersine döndü! Bakın şu hırsızlara
Fatih'te iki hırsız, girdikleri bir evde ev sahibi ile karşılaştı. Hırsızlardan biri kaçarken, diğeri metruk bir binaya sığındı. Olay yerine gelen polisler, metruk binada aradığı hırsızın biber gazına maruz kaldı. Polise bıçak da çeken hırsız, yoğun uğraşlar sonucu etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. 
 
Olay, Fatih İskenderpaşa Mahllesi'nde gece saat 12.30 meydana geldi. Gece yarısı bir eve giren yabancı uyruklu 2 hırsız ev sahibiyle karşılaştı. Ne yapacağını şaşıran hırsızlardan birisi kaçarken diğeri metruk bir binaya sığındı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis metruk binaya sığınan hırsızı ararken dışarıda toplanan vatandaşlar da merakla hırsızın yakalanmasını bekledi. Elinde sopalarla hırsızı arayan polis biber gazına maruz kaldı. Polisi karşısında gören hırsız, önce biber gazı sıktı ardından bıçak çekti. Aramalar sırasında polisle hırsız arasında arbede yaşandı. Olaylar üzerine bölgeye takviye kuvvet gönderildi. Polisler uzun uğraşlar sonucu hırsızı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Yakalanan hırsız polis aracına bindirilirken vatandaşların saldırısına uğradı. Araya giren polis, zanlıyı araçla olay yerinden uzaklaştırarak emniyete götürdü.
 
Polisin kaçan diğer şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam