İş arayan kadınlara tecavüz tuzağı

İlanla temizlik işi arayan 8 kadını, iş vaadiyle buluşup götürdükleri ormanlık alanda tecavüz ettiği öne sürülen 2 şüpheliden biri yakalandı. 30 Temmuz'da Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen A.S. adlı kadın, gazeteye verdiği "temizlik işi arıyorum" ilanı sonra

İş arayan kadınlara tecavüz tuzağı
İlanla temizlik işi arayan 8 kadını, iş vaadiyle buluşup götürdükleri ormanlık alanda tecavüz ettiği öne sürülen 2 şüpheliden biri yakalandı.
 
30 Temmuz'da Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen A.S. adlı kadın, gazeteye verdiği "temizlik işi arıyorum" ilanı sonrası buluştuğu 2 kişi tarafından Tuzla'da ormanlık alanda tecavüze uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu.
 
GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLDİ
 
İhbar üzerine inceleme başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri biri Tuzla'da, 6'sı Kocaeli'de olmak üzere 7 kadının daha tecavüz ve gasp iddiasında bulunduğunu belirledi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis mağdurlarla da görüştü.
 
Kadınların ifadesinde aynı kişilerin eşkalini verdiği öğrenildi. Bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle şüphelilerin kullandığı aracın plakası tespit edildi. Polis daha sonra şüphelilerin kimliklerini belirledi. Operasyon başlatan polis, 2 şüpheliden 5 çocuk babası M.K.'yi Tuzla'daki evine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Diğer şüpheli R.D. ise polis tarafından aranıyor.
 
İLANLA İŞ ARAYAN KADINLARA TUZAK
 
Emniyette sorgulanan 53 yaşındaki M.K'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. M.K.'nin gazetelere verilen "temizlik işi arıyorum" ilanlarının sahibi kadınlarla buluştuklarını daha sonra da araçlarına aldıkları kadınları ormanlık alana götürerek tecavüz ettiklerini söylediği belirtildi.
 
2 kadının İstanbul'da 6 kadının ise Gebze ve Kocaeli'ne götürülerek tecavüze uğradığı kaydedildi. M.K. gönderildiği Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam