İş adamına silahlı saldırı

  Kadıköy’de müteahhitlik yaptığı öğrenilen iş adamı Ali Ertan Yarol restorantın otoparkında silahlı saldırıya uğradı.Pompalı tüfekle bacağından yaralanan Yarol ambulansla hastaneye kaldırılırken kaçan zanlı pompalı tüfeğiyle birlikte yakalandı.Olay saat

İş adamına silahlı saldırı

 

 

Kadıköy’de müteahhitlik yaptığı öğrenilen iş adamı Ali Ertan Yarol restorantın otoparkında silahlı saldırıya uğradı.

Pompalı tüfekle bacağından yaralanan Yarol ambulansla hastaneye kaldırılırken kaçan zanlı pompalı tüfeğiyle birlikte yakalandı.

Olay saat 14.00 sıralarında Kadıköy Münir Nurettin Selçuk Caddesi numara 25'de bulunan bir restorantın otoparkında meydana geldi. Müteahhitlik yapan Ali Ertan Yarol bir restorantta yemeğini yedikten sonra otoparktaki 34 YN 2579 plaklı aracına doğru yürümeye başladı.Bu sırada yanına yaklaşan Mehmet Celalettin Öztaş ,işadamı Yarol ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.Yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.Öztaş yanında getirdiği pompalı tüfek ile işadamına ateş etti.Yarol sağ bacağına isabet eden 2 kurşunla yaralanırken şüpheli motosikletine binerek olay yerinden kaçtı.Silah sesleri duyarak olay yerine gelen restoran çalışanları durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi Verilen eşgal üzerine çalışma yapan polis ekipleri kaçan zanlıyı pompalı tüfek ile birlikte kıskıvrak yakaladı.Yaralı işadamı Yarol ise ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.Bacağından yaralanan işadamının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yakalanarak gözaltına alınan Öztaş, Kadıköy İskele polis merkezine götürüldü. Öztaş'ın ilk sorgusunda işadamı Yarol’dan 270 bin lira alacağı olduğunu bu nedenle kavga ettiğini söylediği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam