İş adamı Hıdır Şaylı ölü bulundu

Bursa'da ünlü iş adamı Hıdır Şaylı evinde kafasına silahla ateş edilmiş şekilde ölü bulundu.   Olay, merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şaypa Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hıdı

İş adamı Hıdır Şaylı ölü bulundu
Bursa'da ünlü iş adamı Hıdır Şaylı evinde kafasına silahla ateş edilmiş şekilde ölü bulundu.
 
Olay, merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şaypa Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı (59) evinin yatak odasında ölü bulundu. Şaylı’nın kafasında tek kurşun ve yanında silah olduğu öğrenildi. Şaylı’nın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.
 
ŞAYPA'DAN İŞ ADAMI HIDIR ŞAYLI’NIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ AÇIKLAMA
 
 Bursa'nın en büyük marketler zinciri ŞAYPA’dan yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı’nın hayatını kaybettiği bildirildi. 
 
Bursa'nın en büyük marketler zinciri ŞAYPA market sahibi ve Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Bursalı iş adamı Hıdır Şaylı (59) yaşında hayatını kaybetti. Şaypa'dan yapılan açıklamada, "Şaypa Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hıdır Şaylı'yı kaybettik. Acımız büyük. Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hıdır Şaylı, bu akşam saat 19.00 sularında hayatını kaybetmiştir. Bir süreden beri sağlık sorunlarıyla boğuşan büyüğümüzün kaybından ailesi ve Şaypa çalışanları olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Acımız büyüktür başımız sağolsun" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam