İran'a kaçan Rizeli'den haber yok!

Rize’de bir örgüte katılmak üzere evinden ayrıldığı düşünülen ve İran’a gittiği tespit edilen Zeynep Gündoğdu’dan 12 gündür haber alınamıyor.  Rize’nin Müftü Mahallesi’nde Ayşe ve Rızvan Gündoğdu’nun 24 yaşlarındaki İlahiyat Fakültesi Mezunu kızları Zeyne

İran'a kaçan Rizeli'den haber yok!

Rize’de bir örgüte katılmak üzere evinden ayrıldığı düşünülen ve İran’a gittiği tespit edilen Zeynep Gündoğdu’dan 12 gündür haber alınamıyor. 

Rize’nin Müftü Mahallesi’nde Ayşe ve Rızvan Gündoğdu’nun 24 yaşlarındaki İlahiyat Fakültesi Mezunu kızları Zeynep Gündoğdu, “bir arkadaşıma gidiyorum” diyerek evden ayrılmıştı. Gündoğdu, daha sonra babasına cep telefonu ile SMS atarak, günahlardan uzaklaşmak ve gerçek huzuru bulmak için evden ayrıldığını söyleyip helallik istemişti. Ailesi tarafından bir örgüte katılmak üzere evinden ayrıldığı düşünülen Zeynep’in 10 yıllık İran vizesi alarak hava yolu ile İran’a gittiği anlaşılmıştı. Genç kızdan 12 gündür haber alınamıyor.

Rize Polisi, Gündoğdu Ailesi’nin talebi üzerine genç kızın bulunması için çalışma başlattı. Polis, genç kızın cep telefonu ve bilgisayar kayıtlarını incelemeye aldı. Gündoğdu’nun İran’a gitmesinde kendisine yardımcı olan isimler araştırılıyor. Öte yandan Gündoğdu’nun İran üzerinden Afganistan veya Pakistan’a gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam