İnsanlıktan çıkan kocanın dehşeti

 AKSARAY'da 30 yaşındaki Mehmet Avan, iddiaya göre tartışma sonucu otomobille 6 aylık hamile olan 27 yaşındaki 1 çocuk annesi Fadimana Çar'ın ayaklarının üzerinden geçti. 6 aylık hamile olan Çar'ın yardım çığlıklarına komşuları yetişti. Ambulansla Aksaray

İnsanlıktan çıkan kocanın dehşeti
 AKSARAY'da 30 yaşındaki Mehmet Avan, iddiaya göre tartışma sonucu otomobille 6 aylık hamile olan 27 yaşındaki 1 çocuk annesi Fadimana Çar'ın ayaklarının üzerinden geçti.
 
6 aylık hamile olan Çar'ın yardım çığlıklarına komşuları yetişti. Ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çar, burada yapılan tedavinin ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Çar'ın ve karnındaki bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
''KOCAM BENİ SÜREKLİ DÖVÜYOR''
 
Mehmet Avan'ın sürekli kendisini dövdüğünü öne süren Fadimana Çar, ''Kocam beni sürekli dövüyor. Dün akşam yine köye gitmek istedi. Ben de gitmek istemedim. Beni dövdü, daha sonra 1.5 yaşındaki kızımı otomobile bindirerek gitmek istedi. Ben de otomobilin önüne geçtim. 'Kızımı nereye götürüyorsun. Beni çiğnemeden gidemezsin' dedim. Kocam da otomobille beni ezerek gitti'' dedi. 
 
Polis, 1.5 yaşındaki kızıyla kayıplara karışan Mehmet Avan'ın yakalanması için çalışmasını sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler