İnsanlığı utandıran bir haber

 Samsun 'da koruyucu ailesi ile birlikte otobüse binen ve olay tarihinde 10 yaşında olan A.T. 'yi elle taciz ettiği ileri sürülen halk otobüsü şoförü 43 yaşındaki Recep Ö., tacizden 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Samsun 'da 2009 yılı ağustos ayınd

İnsanlığı utandıran bir haber

 

Samsun 'da koruyucu ailesi ile birlikte otobüse binen ve olay tarihinde 10 yaşında olan A.T. 'yi elle taciz ettiği ileri sürülen halk otobüsü şoförü 43 yaşındaki Recep Ö., tacizden 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

 

Samsun 'da 2009 yılı ağustos ayında meydana gelen olayda, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 'ne bağlı yurtta kalan ve koruyucu ailesi olan emekli öğretmen 44 yaşındaki Fatma E. ile birlikte yaşayan A.T., Atakum İlçesi 'nden şehir merkezine gitmek için Büyükşehir Belediyesi Halk Otobosüne bindi. Bu sırada otobüs şoförü olan Recep Ö., yanından geçen kızın kalçasını elledi. Şoför, şehir merkezine gelince de kendilerinden başka yolcu bulunmayan otobüsten inmek isteyen A.T. 'ye arkadan sarılarak göğüslerini tuttu. Küçük kızın ağlaması üzerine önden giden Fatma E. geri dönüp duruma müdahale etti. Fatma E., otobüsün plakasını hemen polise bildirdi. Kısa sürede yakalanan şoför, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Samsun 1 'inci Ağır Ceza Mahkemesi 'nde yargılanan 3 çocuk babası Recep Ö., yaklaşık 7 ay cezaevinde kaldıktan sonra üzerine atılan suç vasfının değişme olasılığı dikkate alınarak tahliye edildi. Son duruşmaya sanık ile mağdur katılmadı. Daha önceki celselerde küçük kızın kendisini yanlış anladığını ileri süren Recep Ö., 'Boş dönüyordum. Kadın ile çocuk durakta bekliyordu. Yanlarında durdum. Bu saatte otobüs bulamayacaklarını kendilerini götürebileceğimi söyledim. Kabul ettiler. Küçük kıza inip, binerken omuzlarından tutup yardım ettim. Sanırım beni yanlış anladılar. Kimseyi taciz etmedim ' diye ifade vermişti.

 

Mahkeme, İstanbul Adli Tıp Kurumu 6 'ncı İhtisas Dairesi 'nden gönderilen raporda olay nedeniyle küçük kızın ruh sağlığının bozulmadığını belirterek Recep Ö. 'ye 3 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler