İnsan kemikleri bulundu!

Edinilen bilgiye göre, Yakutiye İlçe Belediyesi, Çırçır Mahallesi Araplar düzü mevkisinde yapılan yol açma çalışması sırasında, belediye ekipleri hafriyat alanında insan kemiklerine rastladı.Yakutiye Bulvarı'na bağlanacak olan 150 metre uzunluğunda ve 12

İnsan kemikleri bulundu!

Edinilen bilgiye göre, Yakutiye İlçe Belediyesi, Çırçır Mahallesi Araplar düzü mevkisinde yapılan yol açma çalışması sırasında, belediye ekipleri hafriyat alanında insan kemiklerine rastladı.

Yakutiye Bulvarı'na bağlanacak olan 150 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki yol açma çalışmalarına, insan kemiklerinin bulunması dolayısıyla ara verildi. Bunun üzerine belediye yetkilileri, gerekli incelemenin yapılması için durumu İl Emniyet Müdürlüğü ile Müze Müdürlüğüne bildirdi.

Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, insan kemiklerinin bulunduğu yerde yaptığı gezi ve incelemede, belediye ekiplerinden bilgi aldı.

Korkut, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin söz konusu yerde bir miktar insan iskeletine rastladığını söyledi.

Hafriyat çalışmasını durdurduklarını ifade eden Korkut, ''Şu an itibariyle çalışmayı tamamen durdurduk. Bununla ilgili olarak Emniyete, Müze Müdürlüğüne ve ilgili resmi kurumların tümüne şu an itibariyle müracaatlarımız olacaktır. Gerekli incelemeleri onlar yapacaktır'' dedi.

Korkut ayrıca, söz konusu alanda toplu mezarın bulunduğu yönünde bir düşüncesinin de bulunmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam