İnşaatta göçük: 2 işçi öldü

Samsun'da Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan plastik şirketine ait fabrikanın ek bina inşaatında çökme meydana geld. Göçük altında kalan 3 işçiden 2'si öldü, diğeri de yaralandı. Kaza Samsun'un Tekkeköy İlçesi, Ulubatlı Caddesi'nde Organize Sanayi Bölges

İnşaatta göçük: 2 işçi öldü
Samsun'da Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan plastik şirketine ait fabrikanın ek bina inşaatında çökme meydana geld. Göçük altında kalan 3 işçiden 2'si öldü, diğeri de yaralandı.
 
Kaza Samsun'un Tekkeköy İlçesi, Ulubatlı Caddesi'nde Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Poelsan Plastik Sanayi Şirketi'ne ait fabrikanın ek bina inşaatında büyük bir gürültüyle çökme meydana geldi. 3 işçi göçük altında kaldı. Çevredekilerin yardımı ile işçilerden 43 yaşındaki Ömer Ulaşır yaralı olarak kurtarılarak bölgeye çağrılan ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
Göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için bölgeye itfaiye, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri sevk edildi. Ekipler yoğun bir çalışmanın ardından iki işçinin cansız bedenlerine ulaştı. Göçük altında hayatını kaybeden 52 yaşında Muzaffer Örnek ve 33 yaşındaki Mustafa Uzuntaş cesetleri, otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polisin soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam