İneği taciz ederken yakalandı

 Kırklareli'nde çiftçilik yapan F.D., garip sesler duyması üzerine gittiği bahçesindeki ahırda S.E adlı kişiyi ineğinin cinsel organına kolunu sokarken yakaladı.Koşarak kaçmak isteyen S.E., F.D. ile babası R.D tarafından yakalandı. Baba R.D, "İneğime cins

İneği taciz ederken yakalandı

 

Kırklareli'nde çiftçilik yapan F.D., garip sesler duyması üzerine gittiği bahçesindeki ahırda S.E adlı kişiyi ineğinin cinsel organına kolunu sokarken yakaladı.

Koşarak kaçmak isteyen S.E., F.D. ile babası R.D tarafından yakalandı. Baba R.D, "İneğime cinsel saldırıda bulunurken yakaladım" diyerek şikayetçi oldu. S.E. ise suçlamaları kabul etmedi. Nöbetçi savcı, ineğin veteriner hekim tarafından kontrol edilmesi talimatını verdi.

Kırklareli'nin Babaeski İlçesin'de yaşanan olay iddiaya göre şöyle meydana geldi;

Habertürk'ün haberine göre Babaeski'de çiftçilik ve hayvancılık yaparak geçimini sağlayan F.D. tarladan evine döndü. Saatler 03:00 sıralarında ise garip sesler duymaşa başladı. Eşini uyandırdıktan sonra da ışıkları açmadan bahçeye çıktı. Bir süre sonra sesin 11 adet ineğinin bulunduğu ahırdan geldiğini tespit etti. Bunun üzerine sesizce ahıra gidip, içeri girdi. Ancak S.E. adlı bir kişinin kolunu, ineğinin cinsel organına soktuğunu gördü. S.E. hızla ahırdan çıkıp kaçmaya başladı. F.D. ile babası R.D. kovalamaca sonunda S.E.'li yakaladı. Ardından da durumu polise bildirdi. Baba R.D. polisteki ifadesinde "Yaklışık üç yıl öncede S.E.'yi ineğimi taciz ederken yakaladık. Kendisini uyarıp bıraktık. Ama zaman zaman ahırda ineklerin yanında demir kovalar bulduk. Üzerlerinde ayak izi oluyordu. Gariplik fark ediyorduk ama bir şey bulamadık" dedi. R.D. şikayetçi oldu. Alkollü olduğu belirlenen S.E. ise "Suçsuzum. Hakkımdaki söylenenleri kabul etmiyorum" diye konuştu. Nöbetçi savcı, ineğin bir veteriner hekim tarafından muayene edilmesini istedi. Bunun üzerine polis eşliğinde olayın yaşandığı ahıra giden veteriner hekim, gebe olan ineği sağlık kontrolünden geçirdi. Veteriner hekim hazırlayacağı raporu savcılığa bildirecek. S.E ise ifadesinin ardından serbest bıraktı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler