İmparator'u neden vurdular?

İşte "Neden?" sorusuna yönelik iddialar:  VARAN 1: Tatlıses, geçen yıl, Kuzey Irak'ta, El Adel United Company firmasının sahibi Doktor Rüştü Said ile Cennet Bahçesi adı altında 70 bin konutluk inşaat işine girmişti. Ancak çalışmalar başladıktan sonraki 5

İmparator'u neden vurdular?

İşte "Neden?" sorusuna yönelik iddialar:

 

VARAN 1: Tatlıses, geçen yıl, Kuzey Irak'ta, El Adel United Company firmasının sahibi Doktor Rüştü Said ile Cennet Bahçesi adı altında 70 bin konutluk inşaat işine girmişti. Ancak çalışmalar başladıktan sonraki 5 ay boyunca işçiler maaş alamayınca "Cennet Ovası bize cehennem oldu" diye isyan etmişti. Tatlıses, buraya 1 milyon 700 bin dolar verdiğini söylemişti. Ünlü türkücünün firma sahipleriyle arasının açıldığı, suikastin de bu yüzden olabileceği ileri sürüldü.

 

Ancak Said, olaydan büyük üzüntü duyduğunu, servetini Tatlıses'in tedavisine verebileceğini söyledi.

 

VARAN 2: Terör örgütüne maddi yardım yaptığı dedikoduları yayılan Tatlıses'in, son zamanlarda para vermeyi kestiği, bu yüzden de örgüt tarafından infaz emri verildiği de bir başka iddia olarak gündeme geldi.

 

VARAN 3: İstanbul'dan bağımsız milletvekili adayı olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses'in, bazı siyasi çevreleri rahatsız ettiği de iddia edildi. Siyasete girmemesi istenen ünlü türkücünün bu yüzden suikaste uğradığı ileri sürüldü.

 

POLİS: ÇOK BASİT BİR MESELE YÜZÜNDEN

İbrahim Tatlıses'in uğradığı suikast, birçok nedene bağlansa da polis, olayın "çok basit bir tartışmadan" çıktığını açıkladı. Detay vermekten kaçınan emniyet yetkilileri, ortaya atılan tüm iddiaların boş olduğunu vurgulayarak, "Olay hiç tahmin edilmeyecek kadar basit bir nedenden yaşandı" demekle yetindi. Suikastte terör ya da suç örgütü izi bulunamadığından dolayı, olayı incelemek üzere Asayiş Şubesi görevlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam