İmamdan telefonu çalana ceza!

Camii imamı, "Cep telefonu çalan arkadaşlarımız su sebili için 2 damacana su alacaklar" yazısıyla cemaati telefonları kapatmaya davet etti.CEMAATİN DESTEĞİNİ ALDI Amatör bir fotoğrafçı tarafından çekilen fotoğraf, namaz sırasında çalan cep telefonundan ra

İmamdan telefonu çalana ceza!

Camii imamı, "Cep telefonu çalan arkadaşlarımız su sebili için 2 damacana su alacaklar" yazısıyla cemaati telefonları kapatmaya davet etti.

CEMAATİN DESTEĞİNİ ALDI
Amatör bir fotoğrafçı tarafından çekilen fotoğraf, namaz sırasında çalan cep telefonundan rahatsız olan imamın ilginç cezasını ortaya çıkardı. Menemen Site Camii imamı, cami cemaatinin de desteğini alarak gülümseten bir uygulama başlattı.

Namaz sırasında çalan cep telefonlarından cemaatin şikayeti üzerine cami imamı, kapıya bir uyarı yazısı astı. Yazıda "Cep tlf çalan arkadaşlarımız su sebili için 2 damacana su alacaklar. Cami imamı. Mehmet Hoca. Telefon kapatalım" uyarısı yer aldı. İmamın ceza uygulaması ile, seyahat eden vatandaşların uğrak yeri olan caminin su ihtiyacını da çare bulduğu belirtiliyor.

Camideki esprili ceza uygulaması, seyahat sırasında namaz kılmak için camiye uğrayan vatandaşlar tarafından tebessümle karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam