İmalathaneye dönüştürülen villaya baskın

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde polisin imalathaneye dönüştürülen villaya yaptığı operasyonda çok sayıda şişelenmeye hazır kaçak rakı ve şarap ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi ise göz altına alındı. Edinilen bilgiye göre Marmara Ereğlisi İlçe Em

İmalathaneye dönüştürülen villaya baskın

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde polisin imalathaneye dönüştürülen villaya yaptığı operasyonda çok sayıda şişelenmeye hazır kaçak rakı ve şarap ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi ise göz altına alındı. 

Edinilen bilgiye göre Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Dereağzı Mahallesinde imalathaneye dönüştürülen bir villada kaçak içki üretildiği ihbarını aldı.
 
İhbarı değerlendiren polis ekipleri üretim yapıldığı esnada villaya baskın yaptı. Polis ekipleri yaptığı baskında şişelenmeye hazır 500 litre kaçak rakı, 400 litre kaçak şarap, 300 litre üzüm şirası, çok sayıda şişelenmiş kaçak rakı ve şarap ile alkol yapımında kullanılan malzemeye el koydu.
 
Olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına alan polis ekipleri, imalathanede üretilen kaçak içkinin İstanbul’da eğlence mekanlarına verildiğini belirledi.
 
İçki yapımında kullanılan malzemelerin ise Bulgaristan’dan Türkiye’ye getirildiği öğrenildi. Göz altına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler