İlköğretim öğrencisi hırsız çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait hayvanat bahçesinde, kafes tellerini keserek maymun çalmaya çalıştığı öne sürülen bir ilköğretim öğrencisi gözaltına alındı. AA Muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya Hayvanat Bahçesi’nde devriye gezen özel güvenlik

İlköğretim öğrencisi hırsız çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait hayvanat bahçesinde, kafes tellerini keserek maymun çalmaya çalıştığı öne sürülen bir ilköğretim öğrencisi gözaltına alındı.

 

AA Muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya Hayvanat Bahçesi’nde devriye gezen özel güvenlik görevlileri maymunun bulunduğu kafesin tellerinin kesik olduğunu fark etti. Özel güvenlik görevlilerinin ihbarı ile hayvanat bahçesine gelerek araştırma yapan polis ekipleri kendilerini görerek kaçan S.K’yı (15) gözaltına aldı.

 

Daha öncede poliste kaydı bulunduğu belirtilen S.K’nın güvercin kafesinin de tellerini kestiği ve hayvanat bahçesindeki maymun ile güvercinleri çalmak istediği öne sürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen S.K, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam