İlk görev gününde rekor kırdı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılmış olduğu törenle uygulamaya konulan ‘Narkotim Projesi'nin başlamasından yaklaşık 6 saat sonra Narkotim ekipleri, yaptığı operasyon sonucu piyasa değeri 80-90 milyon lira olan 556 kilo 700 gram eroin maddesini ele geçire

İlk görev gününde rekor kırdı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılmış olduğu törenle uygulamaya konulan ‘Narkotim Projesi'nin başlamasından yaklaşık 6 saat sonra Narkotim ekipleri, yaptığı operasyon sonucu piyasa değeri 80-90 milyon lira olan 556 kilo 700 gram eroin maddesini ele geçirerek Ankara'da en büyük uyuşturucu madde operasyonuna imza attılar.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün akşam saatlerinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Yenimahalle ilçesi Ostim semtinde bir iş yerine baskın düzenledi.

İş yerinin kapısını kıran Narkotim Ekipleri, içeri girerek seramik yapıştırıcı çuvallarına gizlenmiş piyasa değeri 80-90 milyon lira olan 556 kilo 700 gram eroin maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Ele geçirilen 16 çuval uyuşturucu madde basın mensupları için Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler