İlaç almadı diye kardeşini öldürdü!

Kardeşini ilaç almaya gönderdi, kardeşi gitmeyince öldürdü

İlaç almadı diye kardeşini öldürdü!
GAZİANTEP’te, 22 yaşındaki Mehmet Çakır, ağrı kesici almasını istediği ancak olumsuz yanıt alınca tartıştığı 18 yaşındaki kardeşi Ferdi Çakır’ı bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün akşam Karacaoğlan Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Çakır, kardeşi Ferdi Çakır’dan kendisine bakkaldan ağrı kesici alıp gelmesini istedi. Ferdi Çakır ise bu isteğe karşı çıktı ve bakkala gitmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine iki kardeş arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesi üzerine ağabeyi Mehmet Çakır, öfkelenerek kardeşi Ferdi'yi bıçakla yaraladı. Olayı duyanların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ferdi Çakır, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kardeşini yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan Mehmet Çakır ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yaşamını yitiren Ferdi Çakır'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu morgunda otopsisi yapılarak yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler