İl hakem kurulu eski üyesi intihar etti

Aydın'da güreş ve futbol camiasına uzun yıllar sporcu ve hakem olarak hizmet eden İl Hakem Kurulu eski üyesi 51 yaşındaki Sami Yavuz, urganla kendini asarak yaşamına son verdi. Yavuz'un ekonomik sıkıntılarını kaleme aldığı bir intihar notunu geriye bırakt

İl hakem kurulu eski üyesi intihar etti

Aydın'da güreş ve futbol camiasına uzun yıllar sporcu ve hakem olarak hizmet eden İl Hakem Kurulu eski üyesi 51 yaşındaki Sami Yavuz, urganla kendini asarak yaşamına son verdi. Yavuz'un ekonomik sıkıntılarını kaleme aldığı bir intihar notunu geriye bıraktığı öğrenildi.

Gençlik yıllarında Aydın Tekstilspor Güreş Takımı'nda yer alan, güreşte il birinciliği ve Türkiye dereceleri bulunan evli ve iki çocuk babası Sami Yavuz, dün sabah saatlerinde evinden çıktı. İlerleyen saatlere rağmen dönmemesi ve telefonlarına da cevap vermemesi üzerine meraklanan yakınları, Yavuz'u aramaya başladı. Saat 19.00 sıralarında, annesinin Çeştepe Mahallesi'ndeki evine giden yakınları, Yavuz'un cesedini salonun tavanına urganla asılı halde buldu. Haber verilmesiyle gelen polisin yaptığı araştırmada, Yavuz'un ekonomik sıkıntılarını kaleme aldığı bir intihar notunun bulunduğu belirtildi. Evde yapılan inceleme sonrası Yavuz'un cesedi otopsi için Aydın Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İKİNDİDE TOPRAĞA VERİLECEK

Bir dönem futbol hakemliği, hakem gözlemciliği ve İl Hakem Kurulu üyeliği yapan Yavuz'un ölüm haberi, yakınlarında ve spor camiasında üzüntü yarattı. Yavuz'un cenazesinin yapılacak otopsinin ardından bugün ikindi namazına müteakip Çeştepe Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler