İkinci Münevver cinayeti

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde geçen temmuzda bir çöp konteynerinde bulunan bacakların 25 yaşındaki Sevgi Taşkın'a ait olduğu belirlendi. 29 Temmuz 2010'da merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Konak Caddesi'nde özel temizlik firmasına ait araçla çöp

İkinci Münevver cinayeti

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde geçen temmuzda bir çöp konteynerinde bulunan bacakların 25 yaşındaki Sevgi Taşkın'a ait olduğu belirlendi.

 29 Temmuz 2010'da merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Konak Caddesi'nde özel temizlik firmasına ait araçla çöp toplayan görevlilerce bir apartmanın önündeki çöp konteynerinin boşaltılması sırasında bulunan bacakların 25 yaşındaki Sevgi Taşkın'a ait olduğu tespit edildi.

Evli olan ancak eşinden ayrı yaşayan Bülent K. (31) ile 2 yıldır birlikte yaşadığı belirtilen Taşkın'ın bir çocuğunun bulunduğu, ayrıca yakınlarının genç kadın hakkında 16 Eylülde Nilüfer Polis Merkezine kayıp ihbarında bulundukları öğrenildi.

Cinayetle ilgili olarak zanlı Bülent K'nın babası ve kardeşinin de gözaltına alındıkları belirtildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Bürosu ekiplerinin, zanlının Beşevler Mahallesi Güneş Caddesi Güneş Sitesi'nde yaptıkları aramada genç kadına ait özel eşyalar bulunduğu, cesedin diğer bölümünün ve suç aletinin ise arandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler