İki markete el yapımı patlayıcı madde atıldı

İlk patlama, saat 23.00 sıralarında Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi Necat Uygur Bulvarı üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Patlama sesi duyan vatandaşlar, panikle dışarı çıktı. Marketin camının kırıldığını ve olay yerinden plakası alınamayan

İki markete el yapımı patlayıcı madde atıldı

İlk patlama, saat 23.00 sıralarında Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi Necat Uygur Bulvarı üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Patlama sesi duyan vatandaşlar, panikle dışarı çıktı. Marketin camının kırıldığını ve olay yerinden plakası alınamayan bir motosikletlinin hızla uzaklaştığını gören mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip gönderildi. İlk olarak çevre güvenliğini alan ekipler, patlayıcının türü hakkında inceleme yaptı.

Bu sırada ilk patlamanın olduğu yere yakın noktadaki Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan bir markette patlama olduğu ihbarı geldi. Bunun üzerine ikinci patlama noktasına da çok sayıda polis gönderildi. Delilleri toplayan Bomba imha ekipleri, iki ayrı noktadaki patlamada aynı patlayıcı maddenin kullanıldığı tespit edildi. Ekipler, el yapımı patlayıcı maddenin tesirinin artması için bilye kullanıldığını belirledi. Bilyeleri toplayarak delil torbalarına koyan polis, şüpheli şahsın yakalanması için çalıma başlattı.

Patlamaların olduğu sırada marketin kapalı olması ve kaldırımdan kimsenin geçmemesi ile büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler