İki kız öğrenci trafik kurbanı!

 Bursa'da elele koşarak aniden yola fırlayan iki ilköğretim öğrencisi minibüsün altında kaldı. Kızlardan biri ağır yaralandı, diğerinin sağlık durumu iyiye gidiyor. Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı mahallesi Osmangazi c

İki kız öğrenci trafik kurbanı!

 

Bursa'da elele koşarak aniden yola fırlayan iki ilköğretim öğrencisi minibüsün altında kaldı. Kızlardan biri ağır yaralandı, diğerinin sağlık durumu iyiye gidiyor. 

Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı mahallesi Osmangazi caddesi üzerinde meydana geldi. Mustafa Münevver Olağaner İlköğretim okulu öğrencisi 2 arkadaş 13 yaşındaki Elif Zengin ile yine aynı yaşta olan arkadaşı Tuğçe Çubukçu evlerinin önünde oyuna daldı.

El ele tutuşarak koşan iki küçük kız park halindeki araçların arasından aniden yola çıkınca o sırada Hamitler istikametinden Bağlarbaşı yönüne seyreden bir inşaat firmasına ait 16 U 4129 plakalı minibüsün altında kalarak yaralandı. 2 arkadaş mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Elif Zengin yoğun bakıma kaldırılırken Tuğçe Çubukçu'nun ise daha iyi olduğu belirtildi. Kazanın ardından gözyaşı döken minibüs sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler