İki kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralı

 Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde ailesi ile birlikte geçirdiği trafik kazasında emniyet kemeri takılı olmayan Emine Polat (42) yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Erzincan'da meydana gelen kazada ise 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Kaza, Erzurum'un Aşkale ile

İki kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralı

 

Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde ailesi ile birlikte geçirdiği trafik kazasında emniyet kemeri takılı olmayan Emine Polat (42) yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Erzincan'da meydana gelen kazada ise 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Erzurum'un Aşkale ile Erzincan'ın Tercan ilçeleri arasındaki Tepebaşı mevkiinde meydana geldi. Erzincan'dan Erzurum yönüne giden Davut Polat yönetimindeki 25 LN 808 plakalı otomobil, tek şeritli yolda hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen Mahmut Bakır yönetimindeki 62 AG 1214 plakalı TIR ile çarpıştı.

Kazada otomobilin sürücüsü Davut Polat (45), çocukları Merve Polat (20) ile Muhammet Ali Polat (12) yaralandı. Yaralılar, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hatanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada ön tarafta oturan ve emniyet kemeri takılı olmadığı belirlenen anne Emine Polat ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Öte yandan bugün saat 06.30'da Sivas'ın Suşehri İlçesi'nden Erzincan'a gelen İsmail Hakkı Çalışkan (55) yönetimindeki 34 TC 9577 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla attı.

Kazada, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İsmail Hakkı Çalışkan'ın eşi Fatma Çalışkan (75) yolda öldü.

İsmail Hakkı Çalışkan'ın ise Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler