İki kardeş yürekleri ağza getirdi!

Çobanlık yaptıkları köyden büyükbaş hayvanlarla ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan iki kardeş, jandarma ekiplerinin çalışması sonucu bulundu.Bayburt'ta kent merkezine bağlı Değirmencik köyünde ailesiyle çobanlık yapan Orhan (15) ve kardeşi Ayhan

İki kardeş yürekleri ağza getirdi!

Çobanlık yaptıkları köyden büyükbaş hayvanlarla ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan iki kardeş, jandarma ekiplerinin çalışması sonucu bulundu.

Bayburt'ta kent merkezine bağlı Değirmencik köyünde ailesiyle çobanlık yapan Orhan (15) ve kardeşi Ayhan Ö'nün (13) bulunması için jandarma ve AFAD ekiplerince başlatılan çalışma köy çevresinde yoğunlaştırıldı.

Jandarma ekiplerinin cep telefonu sinyalinden yola çıkarak yaptığı aramada iki kardeş, köy yakınında bulundu. Birilerinin kendilerini kaçırmak istediğini öne süren iki kardeş, ifadeleri alınması için İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Kardeşlerin, cep telefonlarını köy yakınlarında bir ağacın altına saklayarak Yeşilyurt köyüne arkadaşlarından güvercin almaya gittiklerini, babalarının kızmasından korktukları için kaçırılmak istendiklerini söyledikleri belirtildi.

İfadeleri alınan kardeşler, ailesine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam