İki kamyonet çarpıştı

Bursa'da aşırı hız sonucu iki kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Sıkıştığı araçtan itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtarılan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer şoför de yaralandı.Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesi Fuat Kuşçu

İki kamyonet çarpıştı

Bursa'da aşırı hız sonucu iki kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Sıkıştığı araçtan itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtarılan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer şoför de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesi Fuat Kuşçuoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Mustafa Güleç'in kullandığı 16 MAC 40 plakalı kamyonet ile Cafer K. idaresindeki 16 FG 058 plakalı kamyonet aşırı hız sebebiyle kafa kafaya çarpıştı.

 Kazanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Sürücü Cafer K. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, ağır yaralı olan Mustafa Güleç ise araç içinde sıkıştı.

 Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan sürücünün kurtarılması için seferberlik başlattı.

Çevredeki vatandaşların da ekiplere yardım ettiği kazada, ağır yaralı sürücü uzun uğraşlar sonucu hurdaya dönen kabinden çıkarıldı.

 Durumu ağır olan Güleç, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıkları, iki aracın da hızlı olduğunu ifade ederken, savcılık olayla alakılı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam