İki hırsız yaşlı çifte satırla saldırdı

Alınan bilgiye göre, olay Yeşiltepe Koşu Mahallesi'nde meydana geldi. Burada bir eve gece hırsızlık için giren Mehmet A. ve Mustafa S. adlı şüpheliler, kendilerini yakalayan evin sahipleri Mehmet Gökçek (63) ve Ayşe Çam (68) adlı karı-kocaya, satırla sald

İki hırsız yaşlı çifte satırla saldırdı

Alınan bilgiye göre, olay Yeşiltepe Koşu Mahallesi'nde meydana geldi. Burada bir eve gece hırsızlık için giren Mehmet A. ve Mustafa S. adlı şüpheliler, kendilerini yakalayan evin sahipleri Mehmet Gökçek (63) ve Ayşe Çam (68) adlı karı-kocaya, satırla saldırdılar.

Ağır yaralanan her iki yaşlının hırsızlara, "Bizi öldürmeyin size para verelim" diyerek, yanlarındaki bir miktar parayı vererek canlarını kurtardıkları öğrenildi.

Yaralanan yaşlı şahıslar, ambulans ile hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Ayşe Çam'ın Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptığı araştırma sonrasında olaya karışan her iki şüphelinin, olayda kullandıkları satırla birlikte yakalandığı bildirildi. Yapılan incelemede her iki şahsında olay öncesinde uyuşturucu hap aldığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler