İki çocuk evde yanarak öldü

Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Kumluova Mahallesi'nde anne ve babası serada don nöbeti tutan yedi yaşındaki Zeynep Aykır ile kardeşi iki buçuk yaşındaki Bilal, evde çıkan yangında yaşamını yitirdi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmaların

İki çocuk evde yanarak öldü
Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Kumluova Mahallesi'nde anne ve babası serada don nöbeti tutan yedi yaşındaki Zeynep Aykır ile kardeşi iki buçuk yaşındaki Bilal, evde çıkan yangında yaşamını yitirdi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi.
 
YANGIN BİR ANDA TÜM EVİ SARDI
 
Seydikemer'e bağlı Kumluova Mahallesi'nde bir serada çalışan Kamuran ve Pınar Aykır çifti, gece hava sıcaklığının düşmesi üzerine kaldıkları evin yakınındaki serada don nöbetine gitti. Bu sırada çocukları Zeynep, Bilal ve dört yaşındaki Yusuf evde kaldı. Anne ve baba serada soba yakarak ürünlerin donmaması için uğraşırken, bir süre sonra Yusuf da yanlarına geldi. Zeynep ve Bilal Aykır evde uyuduğu sırada saat 02.30 sıralarında yangın çıktı. Elektrikli ısıtıcıdan çıkmış olabileceği tahmin edilen yangın bir anda tüm evi sardı.
 
ALEVLERİ GÖRÜNCE KOŞARAK EVE GELDİLER
 
Yangını fark eden anne ve babayla komşular koşarak eve geldi. Çevredekiler büyüyen yangına müdahale etmeye çalışırken, Seydikemer İtfaiye Grup Amirliği ile çevre ilçelerden de takviye ekip istendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangının ardından evde Zeynep ve Bilal Aykır kardeşlerin yanmış cesetleri bulundu.
 
EBEVEYNLERİ FENALAŞTI
 
Olayın ardından anne ve baba fenalaşırken, iki kardeşin cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam