İki ceset:Başkasına yar etmem

 Alınan bilgiye göre, Kazan ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Orhaniye Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, yerleşim bölgesine uzak ağaçlık alanda, park halindeki bir otomobilin içinde bir genç kızın, otomobilin yakınındaki bir ağaçta da bir erkek cese

İki ceset:Başkasına yar etmem

 

Alınan bilgiye göre, Kazan ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Orhaniye Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, yerleşim bölgesine uzak ağaçlık alanda, park halindeki bir otomobilin içinde bir genç kızın, otomobilin yakınındaki bir ağaçta da bir erkek cesedi olduğunu görerek, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, cesetlerin Batıkent'te oturan Ceren Demirtay (20) ve Yenimahalle ilçesinde oturan Sefa Ercan'a (23) ait olduğunu belirlendi. Ceren Demirtay'ın boğularak öldürülmüş olabileceği kaydedildi.

Olay yerinde ''Seni çok seviyorum başkasına yar etmem'' yazılı bir not bulunduğu ileri sürüldü. Gençlerin ailelerinin dün polis merkezlerine giderek, çocukları için kayıp ihbarında bulundukları öğrenildi.

Gençlerin cesetleri kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler