"İcracılar Trabzonspor'un kapısına geldiğinde"

Trabzonspor'un 35. Olağan Divan Genel Kurulu bugün yapıldı.Genel Kurul'da açılış konuşması yapan Divan Kurulu başkanı Ali Sürmen daha sonra dilek ve öneriler bölümünde konuşma yapan adayların eleştirilerine cevap vermek için tekrar söz aldı.Sürmen, başka

"İcracılar Trabzonspor'un kapısına geldiğinde"

Trabzonspor'un 35. Olağan Divan Genel Kurulu bugün yapıldı.

Genel Kurul'da açılış konuşması yapan Divan Kurulu başkanı Ali Sürmen daha sonra dilek ve öneriler bölümünde konuşma yapan adayların eleştirilerine cevap vermek için tekrar söz aldı.

Sürmen, başka ülkelerin önemli insanlarına sahip çıktıklarını söyleyerek, "Bugün Amerika’ya baktığımızda geçmişlerinde önemli işlere imza attan başkanlarına yöneticilerine kritik noktalarda başvurduklarını isimlerini her zaman gündemde tuttuklarını onlara saygı gösterdiklerini görüyoruz. Peki, biz ne yapıyoruz? Geçmişimize bu kinimiz neden ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Bizim onlardan daha önde olmamız gerekiyor." dedi.

Sürmen "Yarın icracılar Trabzonspor’un kapısına geldiğinde futbolcular paraları ödenmediği için tek tek serbest kaldığında, borç nedeniyle Avrupa’ya alınmamamız. Bizim derdimiz bu. Bunlara tedbir almalıyız" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam