İçinden öyle birşey çıktı ki...

 İstanbul Aksaray’ın Sarayhan beldesinde çiftçilik yapan Aytekin Üstün, bakkaldan aldığı ekmeğin içinden sigara izmariti çıktığını belirterek, Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden yardım talebinde bulundu.Aksaray’ın Sarayhan beldesinde çiftçilik yapan

İçinden öyle birşey çıktı ki...

 

İstanbul Aksaray’ın Sarayhan beldesinde çiftçilik yapan Aytekin Üstün, bakkaldan aldığı ekmeğin içinden sigara izmariti çıktığını belirterek, Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden yardım talebinde bulundu.

Aksaray’ın Sarayhan beldesinde çiftçilik yapan Aytekin Üstün, bakkaldan aldığı ekmeğin içinden sigara izmariti çıktığını belirterek, Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden yardım talebinde bulundu. 

  Beldedeki bakkaldan aldığı ekmeğin Aksaray merkezdeki bir fırında üretildiğini öğrenen Aytekin, konuyla ilgili girişimlerde bulunduğunu söyledi.

 Aytekin Üstün, olayla ilgili şunları söyledi: "Sarayhan beldesinde oturuyorum. Sabah bakkaldan aldığım ekmeğin içinden sigara izmariti çıktı. Bakkala gittim o da ekmeği fırından aldığını söyledi. Şikâyetçi olmak ve resmiyete dökmek için Altınkaya Jandarma Karakolu'na gittim. Tutanakla resmi şikâyet dilekçesi verip Sağlık Bakanlığı'na göndereyim dedim ama onlar bu tür şikâyetle ilgilenmediklerini söyledi. Ekmek Aksaray’da üretildiği için Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yönlendirdiler. Aksaray Belediyesi'ne geldim Zabıta Müdürlüğü ekipleri sağ olsunlar hemen ilgilendiler. Tutanak tuttular ve yasal işlem başlattılar. Tarım Müdürlüğü'ne de şikâyette bulunacağım.” 

 Daha önce de köyden aldığı ekmeğin içinden hamam böceği ve cıvata çıktığını belirten Üstün, kendisi için ekmeğin içinden sigara izmariti çıkmasının, bardağı taşıran son damla olduğunu kaydetti. 

  Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ise vatandaşlardan gelen her türlü şikâyeti ve özellikle gıdalar üzerinde yapılan şikâyetleri anında değerlendirdiklerini ifade etti. Yetkililer, Sarayhan beldesinden gelen Aytekin Üstün adlı vatandaşın ekmeğinden çıkan sigara izmariti ile ilgili de tutanak tuttuklarını ve ekmeği üreten fırın hakkında yasal işlem başlattıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler