İçinden hurda gümüş çıktı

 BULGARİSTAN'dan Türkiye'ye giriş yapmak için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen Romanya plakalı cipin yedek aküsünün içinden ve motor bölümünden 114 kilo 16 gram hurda gümüş çıktı. Dün, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nı kullanarak Türkiye'ye giriş yapan M.Ş. yöne

İçinden hurda gümüş çıktı

 

BULGARİSTAN'dan Türkiye'ye giriş yapmak için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen Romanya plakalı cipin yedek aküsünün içinden ve motor bölümünden 114 kilo 16 gram hurda gümüş çıktı.
 
Dün, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nı kullanarak Türkiye'ye giriş yapan M.Ş. yönetimindeki Romanya plakalı cip, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine X-Ray taramasına alındı. Motor kısmında yoğunluk tespit edilince detaylı aramaya alınan cipin boş yedek aküsünün içinden ve motor bölümünün çeşitli yerlerine gizlenmiş piyasa değeri 240 bin 700 lira olan 114 kilo 16 gram külçe ve küçük parçalar halinde hurda gümüş ele geçirildi.
 
Gümüşlere el konulurken, sürücü ile yanında yolcu olarak bulunan L.A. ve L.M. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam