İbrahim Tatlıses ifade verdi

 "Tanıdığım hakim ve savcı arkadaşlarımı ziyarete geldim" "Bir ifademiz vardı avukatımla beraber onu da verdik. Vurulma olayımla ilgili bir soruşturma değil"Tatlıses, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na saat 11.00 sıralarında geldi. İstanbul 2. Asliye

İbrahim Tatlıses ifade verdi

 "Tanıdığım hakim ve savcı arkadaşlarımı ziyarete geldim"

 "Bir ifademiz vardı avukatımla beraber onu da verdik. Vurulma olayımla ilgili bir soruşturma değil"

Tatlıses, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na saat 11.00 sıralarında geldi. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde, İbrahim Tatlıses'in Bodrum'da "imara aykırı bina yapmak" suçundan yargılandığı davaya ilişkin talimatla ifadesi alındı. 

Tatlıses zemin kattaki duruşma salonuna tekerlekli sandalye ile götürüldü. İfadesinin alınmasının ardından adliye dışına kadar tekerlekli sandalyeyle getirilen İbrahim Tatlıses, dışarıda ise baston kullanarak yürüdü.

Tatlıses yaklaşık 1 saat kaldığı adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Tanıdığım hakim ve savcı arkadaşlarımı ziyarete geldim. Onlara hayırlı uğurlu olsun demeye geldim. Bir ifademiz vardı avukatımla beraber onu da verdik. Vurulma olayımla ilgili bir soruşturma değil. İfadem bir yapıyla ilgili. Aynı zamanda bir inşaat şirketim var benim" dedi. 

Tatlıses açıklamanın ardından aracına binere adliyeden ayrıldı. 

"İMARA AYKIRI BİR YAPI YAPMAM MÜMKÜN DEĞİLDİR"

Tatlıses talimatla alınan ifadesinde ise, Bodrum'da Tatlıses Paradise Apart Otel Turizm İşletmeleri'nin kendisine ait olduğunu belirterek, bu arazide 48 adet bina olduğunu söyledi. Tatlıses, yine bu arazi içerisinde belediyeye terk edilen kısma belediyeden izin alarak tek katlı bir yapı yapıldığını kaydetti. 23 Nisan 2011 tarihinde bu yapının imara uygun hale getirilmesi için tutanak tutulduğunu ancak bundan kendisinin haberi olmadığını öne süren Tatlıses, "Çünkü ben o tarihte hastanede yatıyordum.

İmara aykırı bir durum varsa belediyeye başvurarak biz bu durumu düzelteceğiz. Ben kamuoyunca tanınan bir kişi olduğum için imara aykırı bir yapı yapmam mümkün değildir. Bunun için de gerekli özeni gösteriyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum beraatimi talep ediyorum" dedi.

Mahkeme hakimi, Tatlıses'e hükmün açıklanması hususunu kabul edip etmediğini sordu. Suçsuz olduğunu belirten Tatlıses, "Mahkeme aksi kanaatte ise hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını istiyorum" diye konuştu. Duruşmanın ardından hakim, alınan ifadenin Bodrum'daki mahkemeye gönderilmesine karar verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam