Huzurevinde facia: 2 ölü 15 yaralı!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Çiğli ilçesindeki özel huzurevinde çıkan yangında 2 kişinin vefat ettiğini bildirdi.Toprak, yaptığı açıklamada, Çiğli'de Özel Çifte Havuzlar Duru Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'nde saat 21.45 sularında ilk belirlemelere göre

Huzurevinde facia: 2 ölü 15 yaralı!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Çiğli ilçesindeki özel huzurevinde çıkan yangında 2 kişinin vefat ettiğini bildirdi.

Toprak, yaptığı açıklamada, Çiğli'de Özel Çifte Havuzlar Duru Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'nde saat 21.45 sularında ilk belirlemelere göre elektrik kontağından olduğu tahmin edilen bir yangın çıktığını söyledi.

Yangında öncelikle zemin katta kalan 2 hastanın etkilendiğini kaydeden Toprak, şunları kaydetti:

"Çıkan yangında 2 yatalak huzurevi sakini vefat etti. Vefat edenlerden birisi yanık, diğeri de hafif yanık ve duman dolayısıyla kaldırıldığı hastanede vefa etti. Toplam 26 sakinin kaldığı huzurevinde yaralanan diğer 15 kişi Karşıyaka Devlet Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kent Hastanesine kaldırıldı. Dumandan az etkilenen 9'u tedavilerinin ardından devletimizin huzurevlerine yerleştirildi. Yaralılardan ikisinin durumunun daha ağır olduğu bildirildi."

Toprak, yangında vefat eden iki kişinin de 1923 doğumlu Ali Bereket ve Tahsin Erten olduğunu sözlerine ekledi.

Yan yana 2 huzurevinin olduğu bölgede Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevinin yanındaki Özel Çifte Havuzlar Duru Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezindeki yangını fark eden görevlilerin uyarısı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler