Hukümet bir adım at!

 ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde BDP'liler tarafından 'Hükümet Bir Adım At' yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe katılan yaklaşık 50 kişi, hükümet aleyhine sloganlar attı. BDP Viranşehir Teşkilatı tarafından akşam saatlerinde Kışla Mahallesi'nde düzenlenen y

Hukümet bir adım at!
 ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde BDP'liler tarafından 'Hükümet Bir Adım At' yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe katılan yaklaşık 50 kişi, hükümet aleyhine sloganlar attı.
 
BDP Viranşehir Teşkilatı tarafından akşam saatlerinde Kışla Mahallesi'nde düzenlenen yürüyüşe, yaklaşık 50 BDP'li katıldı. Slogan atarak yürüyen grup, polisin önlem aldığı Maliye Parkı'nda yürüyüşü sonlandırdı. Grup adına basın açıklamasını okuyan BDP İlçe Başkanı Halis Aktaş, "21 Mart'ta PKK'nın ilan ettiği ateşkese karşılık hükümetten şu ana kadar olumlu bir adım atılmamıştır. Yine silah ve gaz bombalarıyla kitlelere saldırı devam etmektedir. Dün Lice'de bir genç öldürülmüş. Hükümet, sürecin ruhuna denk düşen pratik adımlar atmak yerine, güven ve umut vermeyen yaklaşım ve üslup içerisinde tavırlarını sürdürmekte. Halkın taleplerinin bir an önce gerçekleşmesi ve samimi adımların atılmasın bekliyoruz. Akil insanların tuttuğu raporların dikkate alınması istiyoruz" dedi. Grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam