Hizmet Araçları artık takip ediliyor - Malatya haberleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerin daha hızlı ve verimli bir şekilde yapılması amacıyla Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki araçlara, araç takip sistemi taktı. Hizmet araçlarının bilgisayar ortamında takip edilmesi amacıyla, Malatya Büyükşehir Bele

Hizmet Araçları artık takip ediliyor - Malatya haberleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerin daha hızlı ve verimli bir şekilde yapılması amacıyla Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki araçlara, araç takip sistemi taktı.

Hizmet araçlarının bilgisayar ortamında takip edilmesi amacıyla, Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki araçlara araç takip sistemi takıldı. 500'ün üzerindeki hizmet aracına takılan sistem sayesinde araçlar anlık olarak takip edilebilirken, ihtiyaç duyulması halinde geriye doğru raporlar da alınabiliyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yapılan uygulama sayesinde, araçlar takip edilerek, gerektiğinde yönlendirmenin yanı sıra hizmette bütünlük de sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler