Hızlı tren yaşlı çift için geri döndü

Yolcuar Nuri Türkoğlu (78) ve eşi Hafize Türkoğlu (74), İstanbul'dan Eskişehir'e gitmek için YHT'ye bindi. Trende uyuya kalan çift, YHT'nin Eskişehir Garı'ndan Ankara yönüne hareket etmesinden 5 dakika sonra uyandı. Eskişehir'den uzaklaştıklarını fark ede

Hızlı tren yaşlı çift için geri döndü
Yolcuar Nuri Türkoğlu (78) ve eşi Hafize Türkoğlu (74), İstanbul'dan Eskişehir'e gitmek için YHT'ye bindi. Trende uyuya kalan çift, YHT'nin Eskişehir Garı'ndan Ankara yönüne hareket etmesinden 5 dakika sonra uyandı. Eskişehir'den uzaklaştıklarını fark eden Türkoğlu çifti, yolculardan yardım istedi.
 
Bu sırada, trende bulunan Eskişehirsporlu taraftarlar, görevlilerle görüştü. Bunun üzerine makinist, Ankara istikametine 20 kilometre gittikten sonra treni Eskişehir Garı'na döndürdü. Tren, Türkoğlu çiftinin inmesinin ardından, tekrar Ankara'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam