Hızını alamayan yolcu minibüsü devrildi!

Bahçelievler’de Kapalıçarşı’dan Kuyumcukent’e yolcu taşıyan bir yolcu minibüsü, yokuştan aşağı indiği sırada hızını alamayıp yol üzerinde bulunan direklere çarptı. Minibüs çarpmanın etkisiyle yan devrilirken, kazada biri ağır 4 kişi yaralandı.Kaza; saat 1

Hızını alamayan yolcu minibüsü devrildi!

Bahçelievler’de Kapalıçarşı’dan Kuyumcukent’e yolcu taşıyan bir yolcu minibüsü, yokuştan aşağı indiği sırada hızını alamayıp yol üzerinde bulunan direklere çarptı. Minibüs çarpmanın etkisiyle yan devrilirken, kazada biri ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza; saat 15.40 civarında Bahçelievler Yenibosna Ladin Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kapalıçarşı’dan Kuyumcukent’e yolcu taşıyan 34 EN 0493 plakalı minibüs, yokuş aşağı inerken hızını alamayarak yol üzerinde bulunan direklere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan devrilen minibüsün ön kapısı parçalanarak yola savruldu.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis geldi. Meydana kazada minibüs içinde bulunan yolculardan biri ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılara olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahalenin ardından yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan bir gencin ise uzun süre kazanın şokunu atlatamadığı görüldü.

Olayı gören Erdal Çakmak isimli bir kişi, “Ben olayı yukarıdan aşağı gelirken gördüm. Yardım etmek için hemen durdum ve yaralı bir bayana yardım ettim. Aracın içinde bulunana bir yolcu vardı, kanlar içerisindeydi. Aracın içerisinden çıkarttılar, ambulansa götürdüler. Galiba biraz hızlı gelmiş, aracın direksiyon hakimiyetini kaybedince yan devrilmiş. Aracın içerisinde de bayağı yolcu varmış” dedi.

Yaşanan kazadan dolayı yolda trafik aksarken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam