Hırsızlık yaparken bayıldı

Samsun'da arkadaşları ile birlikte hırsızlık yaparken yakalanan bir genç, yakalanınca bayılarak hastanelik oldu.Olay, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi Necibbey Caddesi'nde gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Büyükşehi

Hırsızlık yaparken bayıldı

Samsun'da arkadaşları ile birlikte hırsızlık yaparken yakalanan bir genç, yakalanınca bayılarak hastanelik oldu.

Olay, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi Necibbey Caddesi'nde gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait yağmur mazgalları ile araçların yol kenarına park etmemeleri için konulan demir bariyerleri çaldıkları ileri sürülen E.K.(39), C.S.(26) ve Ü.B.(30), İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tabiplik'e götürüldü. Ü.B., Adli Tabiplik'te üzüntüsünden bayıldı. Polisler bayılan gence arkadaşlarının da yardımıyla müdahale edip ayıltmak için uzun süre uğraştı. Olay, 112 Ambulans Servisi'ne haber verildi.

Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ü.B., tedavisinin ardından diğer arkadaşları ile birlikte Çarşı Polis Merkezi'ne teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam