Hırsızlar polis çağırdı

Bakırköy'de önceki gün fıkraları aratmayacak bir hırsızlık vakası yaşandı. İş yerinden malzeme çalan hırsızlar, işyeri sahibi tarafından suçüstü yakalanınca çareyi polis çağırmakta buldu.ÖNCE POLİSE ŞİKAYET ETTİOlay, Bakırköy'de bir inşaat şantiyesinde ge

Hırsızlar polis çağırdı

Bakırköy'de önceki gün fıkraları aratmayacak bir hırsızlık vakası yaşandı. İş yerinden malzeme çalan hırsızlar, işyeri sahibi tarafından suçüstü yakalanınca çareyi polis çağırmakta buldu.

ÖNCE POLİSE ŞİKAYET ETTİ

Olay, Bakırköy'de bir inşaat şantiyesinde gerçekleşti. İnşaatı yapan şirketin sahibi Vural Çamoğlu, daha önce bir ay arayla iki defa hırsızlık olayıyla karşılaşmış, yaklaşık 10 bin TL zarara uğratılmıştı.

Polise müracaat eden Çamoğlu, inşaatın çevresindeki işyerlerinin kameralarından da yararlanmak istediğini belirtmiş, ancak herhangi bir sonuç alınamamıştı.

KENDİ HIRSIZINI KENDİSİ YAKALADI

Hırsızlardan bir türlü başını kurtaramayan Çamoğlu, zekice bir plan hazırlayarak hırsızları suçüstü yakaladı.

Önce inşaattaki yatılı işçileri koğuşlarından çıkaran Çamoğlu, inşaat alanını o gece boş ve korumasız bıraktı. Ardından, hırsızların gelmesini bekledi.

İNŞAAT MALZEMESİ HIRSIZLARI 4 KADIN ÇIKTI

Sabah 6 sularında at arabasıyla inşaat alanına gelen hırsızları gören Vural Çamoğlu şaşkına döndü. Şirkete ait inşaat demirlerini çalanlar kadındı. Demirleri hızlıca at arabasına yüklüyorlardı ki, inşaat işçileri kadınların üzerine doğru koşmaya başladı. At arabasına binen kadınlar, hızlıca olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, bir taraftan da arabadaki inşaat demirlerini yere attılar.

YAKALANINCA POLİS ÇAĞIRDILAR

Vural Çamoğlu kendi aracıyla at arabasının yolunu kesince hırsız kadınlar çareyi arabadan inip kaçmakta buldu. Kadınların kaçarken bağırmaları ve yüksek sesle polis çağırmaları ise görenleri hayrete düşürdü.

Olay yerine gelen emniyet güçleri kadınları gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam