Hırsızlar girdikleri evde uyudular!

İkramiye Köyü'nde yaşayan Hasan Atay'ın evine hırsızlık amacıyla girdikleri ileri sürülen A.G. (18), A.Ç. (18) ve O.Y. (17), geceyi, sahiplerinin dışarıda olduğu evde geçirdi. Sabah uyanan hırsızlar, evde çalacak bir şey bulamayınca eşyalara zarar verdi.

Hırsızlar girdikleri evde uyudular!

İkramiye Köyü'nde yaşayan Hasan Atay'ın evine hırsızlık amacıyla girdikleri ileri sürülen A.G. (18), A.Ç. (18) ve O.Y. (17), geceyi, sahiplerinin dışarıda olduğu evde geçirdi. Sabah uyanan hırsızlar, evde çalacak bir şey bulamayınca eşyalara zarar verdi. Gözlerini, bahçede bulunan hurda kamyonete diken şüpheliler, ilçede hurdacılık yapan Y.G.'yi telefonla arayarak, hurdaya ayrılmış bir kamyonetin bulunduğunu ve oksijen kaynağı ile parçalara ayırarak satacaklarını söyledi.

Yakınları S.G. ve C.G. ile eve gelen hurdacı, kamyoneti parçalara ayırarak başka bir kamyonete yüklediği sırada, şüphelileri gören bir vatandaş, jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. Köye gelen jandarma ekipleri, üç hırsızlık zanlısı ve hurdacı ile iki yakınını gözaltına aldı.

Zanlılarla birlikte parçalanan kamyonete ait şase ve diğer demir aksamlı parçalar ile 2 adet oksijen kaynağına el kondu. Zanlıların yapılan GBT sorgulamasında, A.Ç.'nin 2 hırsızlık, A.G.'nin de 1 hırsızlık olayından kaydının bulunduğu belirlendi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.G. ve A.Ç. tutuklandı. Diğer zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam