Hırsız-Polis Kovalamacası Ölümle Bitti

Uşak'ta hırsız-polis kovalamacası sırasında çıkan arbedede başından vurulan bir kişi hayatını kaybetti, 3 polis yaralandı.Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde hırsızlık ihbarı alan polis, bir kamyoneti takibe aldı. Araçtaki 2 kişinin kaçması üzerine kovalamaca

Hırsız-Polis Kovalamacası Ölümle Bitti

Uşak'ta hırsız-polis kovalamacası sırasında çıkan arbedede başından vurulan bir kişi hayatını kaybetti, 3 polis yaralandı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde hırsızlık ihbarı alan polis, bir kamyoneti takibe aldı. Araçtaki 2 kişinin kaçması üzerine kovalamaca başladı.
 
Bu sırada kalabalık bir grup polisi engellemeye çalıştı. Çıkan arbede sırasında kalabalığın arasında kalan polislerden birinin silahı ateş aldı. 
 
Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Kenan Kapısız, hastaneye sevkedilirken hayatını kaybetti.
 
3 polis memurunun hafif yaralandığı olay Uşak Devlet Hastanesi'nde de devam etti.
Sopalarla saldıran grubu, Çevik Kuvvet ekipleri biber gazı sıkarak dağıttı. Olaylara karışan 3 kişi gözaltına alındı. 
 
Uşak Emniyetinden yapılan açıklamada, olayın istem dışı ve üzücü olduğu belirtilerek, savcılık soruşturmasının sürdüğü kaydedildi.
 
Açıklamada, kentte şu an bir olumsuzluğun olmadığı da vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam