Hırsız bakın bu kez ne çaldı!

Bolu’da akşam saatlerinde bir eve girerek 250 kilogram patates çalan hırsız, boş çuvallarla yakalandı.Olay, kent merkezinde yaşandı. Müşteki M.T. isimli şahıs, evinden 250 kilogram patatesin çalındığını görünce polisi aradı. 750 TL değeri olan patatesleri

Hırsız bakın bu kez ne çaldı!

Bolu’da akşam saatlerinde bir eve girerek 250 kilogram patates çalan hırsız, boş çuvallarla yakalandı.

Olay, kent merkezinde yaşandı. Müşteki M.T. isimli şahıs, evinden 250 kilogram patatesin çalındığını görünce polisi aradı. 750 TL değeri olan patatesleri geri isteyen şahıs şikayetçi oldu. Bunun üzerine asayiş ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlık olayını gerçekleştiği öğrenilen M.K. isimli şahıs, akşam saatlerinde elinde siyah renkli poşet ve içerisinde 20 adet boş patates çuvalı ile yakalandı. Şüpheli M.K. hakkında, “Geceleyin evden hırsızlık, konut dokunulmazlığının ihlali ve mala zarar verme” suçlarından işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam