'Hilti' hırsızlığına 2 tutuklama

SAMSUN'da iki ayrı 'hilti' (beton, taş delici) hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 19 yaşındaki Yasin Çevik ile 19 yaşındaki Mehmet Özlaf tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 100'

'Hilti' hırsızlığına 2 tutuklama
SAMSUN'da iki ayrı 'hilti' (beton, taş delici) hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 19 yaşındaki Yasin Çevik ile 19 yaşındaki Mehmet Özlaf tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Olay İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 100'üncü yıl Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre suç kaydı bulunan Yasin Çevik ile Mehmet Özlaf, yol üzerinde park halindeki 31 yaşındaki Şakir Ü.'ye ait otomobilin kapısını sert bir cisimle açıp içindeki 1 hilti ile 7 hilti ucunu çalarak kaçtı. Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis otomobildeki parmak izi ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden iki şüpheliyi tespit ederek dün akşam yakalayıp gözaltına aldı. 
 
Şüpheliler hakkında yapılan soruşturma sırasında Atakum İlçesi'nde bir inşaatta meydana gelen bir adet hilti hırsızlığının da faileri olduğu ortaya çıktı.
 
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheliler savcılık ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler