Herkes ekranda bir talih kuşu yok

45 milyon liralık büyük ikramiyesiyle herkesin dilinde olan Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişi 24 yıl sonra ilk kez bu yıl ekrana gelmeyecek. Milli Piyango, TRT’nin yayın için aldığı ücrete zam talebini kabul etmedi. Bunun üzerine TRT de çekilişi yayınlam

Herkes ekranda bir talih kuşu yok

45 milyon liralık büyük ikramiyesiyle herkesin dilinde olan Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişi 24 yıl sonra ilk kez bu yıl ekrana gelmeyecek. Milli Piyango, TRT’nin yayın için aldığı ücrete zam talebini kabul etmedi. Bunun üzerine TRT de çekilişi yayınlamama kararı aldı.

HERKES EKRANDA BİR TALİH KUŞU YOK! 
 
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Kuruluş Kanunu gereği 24 yıldır TRT’den canlı yayınlanan büyük ikramiye çekilişi heyecanı bu yıl yaşanmayacak.
 
TRT’ye loto ve piyango çekilişleri için her yıl 5 milyon lira ödeyen Milli Piyango’nun TRT’nin zam talebini geri çevirmesi üzerine çekilişler yayından kaldırılmıştı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, 45 milyon TL’lik büyük ikramiyenin çekilişini Ankara’da sanatçıların da katılacağı bir etkinlikle halka açık yapacak. TRT ise çekilişi haber olarak duyuracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam