Herkes bu kadını konuşuyor!

 İstanbul'da TÜYAP-Söğütlüçeşme arasında görev yapan metrobüslerde ilginç bir olay yaşandı. Yanındaki koltuğun boş olmasına rağmen erkek yolcunun oraya oturmasına izin vermeyen kadın sosyal medyanın en çok konuştuğu isim haline geldi.Sinirli bir tavır ile

Herkes bu kadını konuşuyor!

 İstanbul'da TÜYAP-Söğütlüçeşme arasında görev yapan metrobüslerde ilginç bir olay yaşandı. Yanındaki koltuğun boş olmasına rağmen erkek yolcunun oraya oturmasına izin vermeyen kadın sosyal medyanın en çok konuştuğu isim haline geldi.

Sinirli bir tavır ile erkek yolcuyu 'terbiyesiz'likle suçlayan kadın, diğer yolcularla da tartışmayı ihmal etmedi. 'Yanımdaki koltukta bayanın oturmasını istiyorum. Onun için boş metrobüse biniyorum. Ben kendi zevkim için bekliyorsam sen de kendi zevkin için bekleyeceksin' diyerek kendisini savunan kadın yolcu, tüm eleştirilere karşılık vermeyi 'başardı.

hers.jpg


"GENÇ BİR ŞEY OLSAN..."
35-40 yaşlarındaki kadının bu tutumuna anlam veremeyen erkek yolcu ise "Genç biri olsan kendini sakınıyorsun diyeceğim" sözü ise tüm yolcuları güldürmeyi başardı.

Kadın yolcu tüm bu olanlara rağmen yolculuğuna devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler