"Her türlü desteği vereceğiz"

Beşirli deresinden yukarıya uzanan 15 mahalle temsilcisi tarafından 30 Haziran tarihinde kurularak çalışmalarına başlayan "Aygören Vadisi Derneği" yönetim kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ettiler.Birinci olağ

"Her türlü desteği vereceğiz"

Beşirli deresinden yukarıya uzanan 15 mahalle temsilcisi tarafından 30 Haziran tarihinde kurularak çalışmalarına başlayan "Aygören Vadisi Derneği" yönetim kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ettiler.

Birinci olağan genel kurul sonrası üç yıl süre ile yönetim kurulu başkanlığa seçilen Mehmet Çelik, Derneğin amacının başta eğitim olmak üzere her alanda vadinin gelişmesine katkı sunmak olduğunu belirterek, “Yıllardır özlemini duyduğumuz birlik ve beraberliği oluşturmak ve kalkınmasına katkı sunmak adına böylesine bir oluşumu gerçekleştirdik. Bizlere düşen bu amaç doğrultusunda en iyisini yaparak topluma bir nebzede olsa faydamızın olmasıdır. Bu manada ilimizin yöneticilerinin desteği bizler için çok büyük önem arz ediyor” dedi.

1-268.jpg

Derneklerin en büyük özelliğinin insanları bir araya getirerek o yörenin kalkınmasına fayda sağlamak olduğun belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bizlerde bütünün bir parçası olarak böylesine önemli bir oluşuma her türlü desteği vermeye gayret edeceğiz. Derneğin öncelikle Ortahisar’ımıza, Trabzon’umuza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan Aygören Vadisi Derneği'nin 15 yönetim kurulu üyesi ve temsil ettikleri mahalleler şöyle: "Mehmet Çelik: Ayvalı, Hakan Gürhan: Geçit, Ömer Kıratlı: Gürbulak Gülşah Kurtoğlu Turan: Uğurlu, Nihat Yılmaz: Yeşilova, Mustafa Yazıcı: Akyazı, Zafer Sel: Karakaya, Muhterem Karabina: Ağıllı, Hakan Turgut: Akkaya, Muhammet Satılmış: Doğançay, Aytaç Beder: Gündoğdu, Hakkı Yazıcı: Yeşilhisar, Şükrü Demir: Yeniköy, Haydar Karamanlı, Fatih, Orhan Özdemir: Karlık"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler