Hepsi üniversite mezunu!

Turist olarak geldikleri Türkiye'de konsomatrislik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar: "Pavyona eğlenmeye geldik"Turist olarak geldikleri Adana'da bir gazinoda konsomatris olarak çalışan 6 yabancı uyruklu kadın yakalandı. Tümü

Hepsi üniversite mezunu!

Turist olarak geldikleri Türkiye'de konsomatrislik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar: "Pavyona eğlenmeye geldik"

Turist olarak geldikleri Adana'da bir gazinoda konsomatris olarak çalışan 6 yabancı uyruklu kadın yakalandı. Tümü üniversite mezunu olan kadınlar emniyetteki ifadelerinde, "Pavyona eğlenmeye geldik" dedi.

Karasoku Mahallesi'nde bir gazinoda Rus ve Belarus uyruklu kadınların konsomatris olarak çalıştırıldıkları polise ihbar edildi. Gazinoya dün akşam yapılan baskında yabancı uyruklu K.M., İ.Y., A.B., A.I., İ.Ç., M.T. ile gazinonun sahibi gözaltına alındı. Türkiye'ye turist olarak giriş yaptıkları belirlenen ve 6'sı da üniversite mezunu olan 23-32 yaşları arasındaki yabancı uyruklu kadınlar, emniyetteki ifadelerinde, "Arkadaşlarla eğlenmek için gazinoya gittik. Çalışmıyorduk. Biz üniversite mezunuyuz, neden gazinoda çalışalım?" dedikleri belirtildi. Gazino sahibi de, yabancı uyruklu kadınların müşteri olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam