Haziranda kar yağar mı?

Erciyes Dağı'nın 2900 metreden yüksek kesimlerine kar yağdı.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erciyes Tesisleri yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Erciyes Dağı'nın 2900 metreden yüksek kesimlerinde bulunan Sütdonduran, Şeytanderesi, Çobanini ve Hörgüçkaya bö

Haziranda kar yağar mı?

Erciyes Dağı'nın 2900 metreden yüksek kesimlerine kar yağdı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erciyes Tesisleri yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Erciyes Dağı'nın 2900 metreden yüksek kesimlerinde bulunan Sütdonduran, Şeytanderesi, Çobanini ve Hörgüçkaya bölgelerine gece 4-5 santimetre kar yağdı.

Kar yağışı nedeniyle, Erciyes'in eteklerinde bulunan Hacılar ilçesi ile Hisarcık ve Kıranardı'da sıcaklık 10 dereceye kadar düştü.

Kayseri kent merkezinde de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak, gece aralıklarla etkili oldu. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kent merkezinde metrekareye 49,2 kilogram yağış düştüğünü, sağanağın bugün de etkili olmasının beklendiğini bildirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam