Hayatını kaybeden hacı adayı Trabzon'a getirilmeyecek!

Kabe'de hac vazifesini yaptığı sırada vincin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Trabzonlu Hacı adayı Erol Karaağaçlı hayatını kaybederken hacı adayının cenazesinin Türkiye'ye getirilmeyeceği öğrenildi. KUTSAL TOPRAKLARDA DEFNEDİLECEK Hac vazifesini yaptı

Hayatını kaybeden hacı adayı Trabzon'a getirilmeyecek!

Kabe'de hac vazifesini yaptığı sırada vincin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Trabzonlu Hacı adayı Erol Karaağaçlı hayatını kaybederken hacı adayının cenazesinin Türkiye'ye getirilmeyeceği öğrenildi.

KUTSAL TOPRAKLARDA DEFNEDİLECEK

Hac vazifesini yaptığı sırada hayatını kaybeden Erol Karaağaçlı'nın cenazesi, Sudi Arabistan yasaları gereği Trabzon'a getirilmeyecek ve kutsal topraklarda defnedilecek.

EŞİ HAC VAZİFESİNİ TAMAMLAYACAK

Erol Karaağaçlı'nın hayatını kaybettiği sırada yanında bulunan ve yaralandığı öğrenilen eşi Feride Karaağaçlı'nın Trabzon'dan Sudi Arabistan'a gidecek olan büyük oğlu Bahadır Karaağaçlı ile hac vazifesini tamamlayacağı belirtildi.

OĞLU KADİR İLE HAVALİMANINDA SON FOTOĞRAFI

Mekke'de hac vazifesini yerine getirdiği sırada hayatını kaybeden Erol Karaağaçlı'dan geriye en son olarak Sudi Arabistan'a giderken Trabzon Havalimanı'nda oğlu Kadir ile çekildiği fotoğraf kaldı.

İŞTE O FOTOĞRAF

12016591_10153683759968120_1206714881_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam