Hayatına son verdi

Van'da görev yapan 2 yıllık polis memuru 25 yaşındaki Selim Aydemir, arkadaşını ziyaret için geldiği Manisa'da beylik tabancasıyla kalbine ateş ederek, yaşamına son verdi. Aydemir'in, kız arkadaşının ailesinin evlenmelerine izin vermemesi nedeniyle bunalı

Hayatına son verdi

Van'da görev yapan 2 yıllık polis memuru 25 yaşındaki Selim Aydemir, arkadaşını ziyaret için geldiği Manisa'da beylik tabancasıyla kalbine ateş ederek, yaşamına son verdi. 

Aydemir'in, kız arkadaşının ailesinin evlenmelerine izin vermemesi nedeniyle bunalımda olduğu öne sürüldü. Genç polisin tabancasını başına dayadığı ve elinde sigara bulunan bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Olay, Merkez Efendi Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı Yurtbaşı Sitesi numara 23/3'te dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Gecen ocak ayında görev yaptığı Manisa'dan, Van Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne atanan 2 yıllık polis memuru 25 yaşındaki Selim Aydemir, yıllık iznini alıp geçen cumartesi günü Manisa'ya üniversiteden arkadaşı Murat Yıldız'ı ziyarete geldi.

Arkadaşıyla vakit geçiren Aydemir, dün akşam saatlerinde uyumak için odaya geçti. Oturma odasında televizyon izleyen Murat Yıldız, bir süre sonra silah sesi duydu. Koşarak yatak odasına giden Yıldız, arkadaşı Selim'i kanlar içinde görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Aydemir'i ambulansla Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırmak istedi ancak genç polis memuru yolda hayatını kaybetti.

Aydemir'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, Eskişehir'deki yakınlarına da bilgi verildi.

KIZ ARKADAŞININ AİLESİ EVLENMELERİNE KARŞI ÇIKTI
Olay yerinde inceleme yapan polis, herhangi bir intihar notuna rastlamazken, ifadesine başvurulan Murat Yıldız, Selim Aydemir'in evlilik planı yaptığı Manisa'da Celal Bayar Üniversitesi'nde okuyan kız arkadaşının ailesinin evlenmelerine izin vermediğini, bu nedenle de bir süredir bunalımda olduğunu söylediği öğrenildi.

Van’da görev yapan ve Manisa’ya arkadaşını görmek üzere gelen 2 yıllık polis memuru 25 yaşındaki Selim Aydemir’in intihar ettiği sırada kız arkadaşı 22 yaşındaki F.B.’nin de evde olduğu öğrenildi.

Polis merkezine götürülen Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi F.B.’nin, ilk ifadesinde, “Selim Manisa’ya geldikten sonra onu bir kızla gördüm. Kız Selim’in koluna girmişti.

 Olay günü bu nedenle Selim’le tartıştık. Daha sonra Selim yatak odasına gitti ve yaklaşık 10 dakika sonra silah sesi geldi” dediği belirtildi.

KIZ ARKADAŞI DA EVDEYMİŞ
Van'da görev yapan ve Manisa'ya arkadaşını görmek üzere gelen 2 yıllık polis memuru 25 yaşındaki Selim Aydemir'in intihar ettiği sırada kız arkadaşı 22 yaşındaki F.B.'nin de evde olduğu öğrenildi.

Polis merkezine götürülen Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi F.B.'nin, ilk ifadesinde, "Selim Manisa'ya geldikten sonra onu bir kızla gördüm. Kız Selim'in koluna girmişti.

Olay günü bu nedenle Selim'le tartıştık. Daha sonra Selim yatak odasına gitti ve yaklaşık 10 dakika sonra silah sesi geldi" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler