'Hayat doluydu, nasıl intihar eder'

Çukurova İlçesi'ndeki DSİ Seyhan İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan 2 çocuk annesi Ayten Soysal, ders bitiminde Pınar Mahallesi'nde bir inşaata çıkıp kendini boşluğa bıraktı. Soysal'ın atladığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen

'Hayat doluydu, nasıl intihar eder'

Çukurova İlçesi'ndeki DSİ Seyhan İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan 2 çocuk annesi Ayten Soysal, ders bitiminde Pınar Mahallesi'nde bir inşaata çıkıp kendini boşluğa bıraktı. Soysal'ın atladığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Ayten Soysal yolda öldü.

Ayten Soysal'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Ayten Soysal'ın ölüm haberini alan yakınları Adli Tıp'a akın etti. Özel bir şirkette satış müdürlüğü yapan eşi Murat Soysal yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Soysal'ın annesi Saadet Biçer de kızına otopsi yapılırken morgun kapısının önünden ayrılmadı.
 Yakınlarının,"Hayat dolu, neşeli bir insandı. Çevresine enerji saçardı. Nasıl intihar eder anlamıyoruz" dediği Ayten Soysal'ın cenazesi otopsinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Genç öğretmenin cenazesi Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilirken, neden intihar ettiğinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam